Met enige regelmaat kreeg in tijdens telefoongesprekken iets van het gekibbel mee en eigenlijk altijd ging het erom dat mijn baas te hard werkte en te vaak afwezig was. Geschreven door Jan, Op 13:48. Terwijl ik mijn telefoongesprek nog aan het afronden was, maakte ze mijn broek dicht en ging de kantoorruimte uit. Of ben ik in die opvatting de enige? Terwijl haar kinderen boven lagen te slapen en ik haar man aan de telefoon

Escortservice zeeland neukdate gezocht

had, maakte zij me onder tafel klaar. Terwijl ik moeite had om normaal bij stem te blijven, ging zij vol door alsof ze wilde dat mijn baas het aan de andere kant van de lijn kon horen. Ik werk bij een klein bedrijf en ons kantoor zit aan het huis van de eigenaar vast. Terwijl ik hem aan de lijn had, kroop zijn vrouw onder tafel en begon mij uit net niets te pijpen. Bij mijn weten was het huwelijk redelijk goed, maar zoals in alle relaties was er wel eens wat gekibbel.

Zowel zijn vrouw als zijn kinderen komen af en toe het kantoor binnen als we daar zitten te werken en ken ik inmiddels ook al enkele jaren. Ik wist niet wat ik moest zeggen en kon ook niet al teveel zeggen over wat er gebeurde aangezien ik aan de telefoon zat. Nu zelf alweer het initiatief nemen en doorgaan met haar Is ze leuk? Omdat mijn baas ook nog met mij wilde overleggen, kapte hij het gesprek blijkbaar af en vlak daarna belde hij mij. Reactie Truus, Op 11:41, het komt mij vreemd en ongeloofwaardig over dat een vrouw een ongewassen penis pijpt waarvan niet bekend is waar het in- cq uitgehangen heeft. Reactie Gerrit, Op 17:03, dit is toch de droom van iedere man? Nadat de kinderen in bed lagen, kwam zijn vrouw even bij mij in de kantoorruimte zitten om een praatje te maken. Hoewel ik nog steeds benieuwd ben, waarom ze het toen zo plotseling deed, laat ik het hier zelf ook maar gewoon bij en hoop dat het ons geheimpje blijft.